Zomerfeest bij Thebe Liesbosch

0

Zaterdagmiddag 14 juli scheen de zon volop, ook voor de bewoners van Thebe Liesbosch. Onder het genot van een drankje kon worden genoten van nostalgische muziek, die bij menigeen zoete herinneringen naar boven liet komen. Er waren zelfs bewoners die zich nog waagden aan een dansje. Terwijl de muziek van het duo Tijdmachine klonk, konden de bewoners zich ook laten vereeuwigen door een karikatuurtekenaar. Ook waren er dieren geregeld voor de bewoners om mee te knuffelen. Verder was er nog een loterij waarbij de bewoners mooie prijzen konden winnen. Ter afsluiting kwam er een frietkar waar de bewoners deze feestelijke dag konden afsluiten met een frietje.

Voor de bewoners en hun familieleden een bijzonder geslaagde dag.

    

   

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter