Zomerfeest in het Lucia

0

Op zondag 1 juli was het zomerfeest in het Lucia. Dit feest is mogelijk gemaakt door alle kopers van de Kerst- en Paasstukjes en groenten en fruit uit de belevingstuin. De Kerst- en Paasstukjes zijn gemaakt door André de Kort. Samen met een aantal vrijwilligers onderhoudt hij ook de belevingstuin. De vrijwilligers zijn: Kees, Jet, Thieu en Marleen. Het was zondag een geweldig feest met in de ochtend koffie met gebak voor de bewoners. Ook een heus draaiorgel van Jan Bekker. De bewoners  genoten hier zichtbaar van en de gesprekken gingen over vroeger, toen zij in hun dorp of stad ook draaiorgelmuziek konden horen. 

In de middag was er een optreden van Paul Hatting. Hij is drie jaar geleden ook al eens voor een optreden in het Lucia geweest. Nu trad hij echter op in de binnentuin. Alle apparatuur bij elkaar gescharreld, zijn gitaar uitgepakt en het optreden kon beginnen. Liedjes als La Bamba, Woeleeboeleeeee, If I had a hammer etc. kwamen voorbij. Bij dit optreden kregen de bewoners een drankje en een heerlijke salade, met als toetje bavarois met slagroom. Ook Hans zong nog een paar liedjes die middag, omdat de zangeres, die was uitgenodigd, ziek was. 

De afdelingen werden niet vergeten. Bewoners, die niet van de afdelingen af konden, kregen ook een fris slaatje. De vrijwilligers werden bedankt voor hun medewerking voor die dag en ook voor hun werk in de tuin.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter