Welkom bij de Aanloop

0

De Aanloop is een plek midden in de wijk voor iedereen, die door allerlei ervaringen,  niet meer weet wat hij kan of wil. In deze ontmoetingsplaats kun je op adem komen en jezelf oriënteren op wat de volgende stap in je leven zou kunnen zijn. Het tempo en de wijze waarop bepaal jij. De Aanloop kan je helpen zelf keuzes te leren maken. Het is een plaats waar respect voor elkaar en ieder in zijn waarde laten voorop staat, zodat iedere bezoeker zich veilig en gewaardeerd voelt.

Binnen elke locatie is er altijd een actuele krant aanwezig, klein hobbymateriaal en spelletjes. Voor meer informatie kunt u kijken op onze Facebookpagina; de Aanloop of bellen met 06 – 829 32 594.

Locatie Dobbelsteen Elke woensdag 09.30 – 12.30 uur.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter