Roes speelt ‘Truth or Dare’

0

Zaterdagavond 23 juni was het zover: de theatervoorstelling van Roes Kids Prinsenbeek & Breda in De Koe. Voor meer dan honderd belangstellenden ging de voorstelling vlot van start. Het muzikale geweld spatte de zaal binnen met een vleugje horror en spanning. Er waren heel wat muzikale talentjes in de dop te horen. In het kort het verhaal:

Bij een spelletje ‘Truth or Dare’ dagen wat jongeren elkaar uit om in te breken in een verlaten school. Hun grootste angst wordt waarheid wanneer blijkt dat ze daar niet alleen zijn… Welk onheil schuilt daar en welke duistere krachten spannen daar samen? Nog nooit was school zo bedreigend… Tot de waarheid een einde maakte aan een zielloos bestaan. Het was dan ook een geslaagde avond en wie weet een springplank naar meer.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter