Reisverslag naar Santiago (5)

0

Onze 5de (en laatste) fietsweek was iets minder mooi dan we gehoopt hadden. Er waren veel bergen en heuvels, dat wisten we natuurlijk wel, maar we hadden er nog veel regen bij, tot aan de laatste dag toe. En dan is het toch minder leuk om te fietsen. Maar niemand zei dat het makkelijk zou zijn, dus hebben we onszelf daar gewoon doorheen gebikkeld. En na een warme douche en een potje bier ziet de wereld er toch weer anders uit.

En zo zijn we vrijdag 1 juni na 2.350 km en 5 weken fietsen in Santiago gearriveerd. Voorwaar een beste prestatie voor een stel mannen op leeftijd!

Het lijkt hier trouwens wel de aankomst van de 4-daagse: overal blije en uitgelaten gezichten. Mooi om te zien. En wie kwamen we daar weer tegen? Onze Italiaanse vriend die we al vaker gezien hadden afgelopen week. 70 jaar oud en in zijn eentje op de fiets vanaf St. Jean Pied de Port. Petje af!

Zondag 3 juni weer naar huis en dan voorlopig geen hotels, koffers, restaurants, e.d. meer. Doe maar gewoon weer eten aan de keukentafel!

Andre de Craen

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter