Gaat de Avondvierdaagse vanavond door?

0

Het KNMI heeft voor vanmiddag en vanavond (29 mei) vanaf 15.00 uur code oranje afgegeven voor geheel Zuid-Nederland!Kans op onweersbuien met plaatselijk zeer veel regen (50 mm/u) en wateroverlast tot gevolg. Ook is er zeer lokaal kans op zware windstoten van 75 km/u en grote hagelstenen van circa 2 cm. Gevaar door blikseminslag en wateroverlast. Tref maatregelen om schade of letsel te voorkomen. Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen.

Het bestuur van Avondvierdaagse Princenhage houdt nauwkeurig de weersvoorspellingen in de gaten. In overleg met o.a. politie en Gemeente Breda zullen zij om uiterlijk 18.00 uur een besluit nemen over het wel of niet doorgaan van de eerste wandelavond.

Indien het niet door kan gaan zullen we dit zo snel mogelijk melden op deze site en de Facebook pagina van het wijkblad. 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter