Badmintonclub Princenhage Bredase ‘Vereniging van het jaar’

0

Badmintonclub Princenhage is vrijdag uitgeroepen tot Bredase ‘vereniging van het jaar’ in de verkiezing ‘vereniging van de jaar’ in de categorie sport georganiseerd door de Rabobank. Tot 24 april konden verenigingen worden genomineerd en één van de leden van de Badmintonclub had dit geregeld. Het enthousiasme bij de overige leden was overweldigend het leidde tot 108 stemmen. “Zeker als dit door de leden zelf geregeld wordt, maakt het je enorm trots en een gevoel van waardering voor de club”, aldus Annette Pieters.

De Badmintonclub Princenhage heeft de felicitaties al in ontvangst mogen nemen van de Badminton Bondsvoorzitter Michel Bezuijen: “Als eerste uiteraard mijn felicitaties voor BC Princenhage uit Breda. Het is fantastisch dat de vereniging er in is geslaagd om ruim meer dan het minimum aantal stemmen te behalen en dat er ook goed is gescoord op de kwalitatieve feedback die de stemmers gaven. Bovendien een mooi stukje promotie voor onze badmintonsport.”

Wij feliciteren de Badmintonclub Princenhage dan ook met hun uitverkiezing tot “Vereniging van het jaar” in de categorie Sport!

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter