39e Avondvierdaagse Princenhage

0

Van 29 mei t/m 1 juni wordt voor de 39e keer de Avondvierdaagse Princenhage gehouden. Vier avonden wordt er 5 of 10 km per avond gelopen. De deelnemers aan de 10 km starten iedere avond om 18.30 uur en de 5 km-lopers om 18.45 uur, behalve op vrijdag, dan start de 5 km om 19.00 uur. Voor de bewoners van de Zorgcentra Thebe Lucia en Haga en hun begeleiders is er iedere avond een speciale route van 3,5 km.

De leerlingen van de basisscholen de Boomgaard, Eerste Rith, Effen en Sinte Maerte hebben zich al kunnen inschrijven via school. De avondvierdaagse is natuurlijk niet alleen voor de schoolgaande jeugd! Wij vinden het ook erg gezellig als de “oudere jeugd” zich op deze avonden van hun beste kant wil laten zien.

Voorinschrijven is voor iedereen nog mogelijk op maandagavond 28 mei van 18.30 tot 20.00 uur in de grote zaal van gemeenschapshuis De Koe aan de Ambachtenlaan 1. De bijdrage bij voorinschrijving bedraagt € 3,00 per persoon. Op dinsdag 29 mei, voorafgaand aan de start van de eerste wandelavond, kan er ook nog worden ingeschreven tussen 18.00 en 18.30 uur, maar dan is de bijdrage € 4,00 per persoon.

In verband met de veiligheid is het noodzakelijk dat ook de meelopende begeleiders/ouders zich inschrijven, zodat wij een exacte kijk hebben op het aantal deelnemers.

Alle ingeschreven deelnemers ontvangen dagelijks onderweg een traktatie, op vertoon van de dagkaart. Met die dagkaart kan ook nog een prijs gewonnen worden, waarbij een helikoptervlucht ook dit jaar als hoofdprijs beschikbaar is gesteld door HeliCentre. Daarnaast zijn er nog veel meer prijzen, allemaal beschikbaar gesteld door onze sponsoren.

De huldiging van de deelnemers is op vrijdagavond 1 juni vanaf ca. 19.45 uur op de Haagsemarkt, waarna in De Koe de welverdiende medailles in ontvangst genomen kunnen worden.

Avondvierdaagse Princenhage doet dit jaar mee met de actie “Schone Avondvierdaagse”. Wij zullen gratis vuilniszakken uitdelen aan de deelnemers. Met deze actie vragen we de deelnemers hun afval onderweg niet te laten vallen, maar te verzamelen in zakken en bakken. Zo blijft er na afloop van de Avondvierdaagse geen zwerfafval op straat achter.

Ook dit jaar hebben we gezorgd voor een bewaakte fietsenstalling naast De Koe. 

Wij hopen op een geweldige deelname aan deze 39e Princenhaagse avondvierdaagse! 
Voor inlichtingen kunt u bellen naar Loes de Vetter, tel. 076-5227375 of 06-23406686.

Avondvierdaagse Princenhage 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter