Reisverslag naar Santiago

0

Zo, de eerste fiets week zit er op. En wat voor een week! Lekke band, losse remkabel, stuurtas en bagagetas, overgewicht (niet wij, maar de tassen), tegenwind, regen, lage temperaturen (tot 4°). En dat allemaal in de eerste paar dagen. Niemand heeft gezegd dat het makkelijk zou worden, maar zo’n taai begin had nou ook niet echt gehoeven.

Maar allengs kwam er licht aan de horizon. Allereerst natuurlijk de overwinning van NAC die we live via de radio gevolgd hebben. Daarnaast werd het warmer, draaide de wind, en konden we steeds beter tegen de heuvels op fietsen. Ook zijn we elke dag wel mensen tegengekomen waar we een Frans praatje mee gemaakt hebben. Bon courage! Merci! En zo vlogen de dagen, uren, kilometers, wolken en vogels voorbij, en bereikten we afgelopen donderdag onder een stralende zon Parijs, na 6 dagen en ong. 500 km fietsen. Vrijdag hadden we een rustdag in Parijs.

We zijn benieuwd wat de volgende week ons gaat brengen!

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter