Paul Zijlmans overleden

0

Zondagmorgen, 15 april bereikte ons het bericht dat Paul Zijlmans, na een korte periode van ziek zijn, op 60-jarige leeftijd is overleden. Voor zijn vrouw Jet, de kinderen en de kleinkinderen een groot verlies. Maar ook Princenhage zal deze aimabele en optimistische man die veel voor de gemeenschap heeft gedaan heel erg gaan missen,. Zo was hij van 2001 tot 2003 Prins van ’t Aogje als Prins Herkûûl. Als voorzitter van het SGAP (van 2004 tot 2011) was hij nauw betrokken bij de verbouwing c.q.. uitbreiding van gemeenschapshuis de Koe, waar hij met zijn grote kennis in de bouwwereld er wezenlijk toe deed.

Paul bleef tot 2013 als vicevoorzitter bij het SGAP en stopte toen vanwege zijn werkzaamheden in Namibië, waar hij het initiatief nam tot het bouwen van lodges. Jaren lang vloog hij op reguliere basis naar Namibië om zijn projecten te begeleiden. Paul ging ook graag grote uitdagingen aan. Zo reed hij in zijn oldtimer Citroen in 2006 met zijn zwager Willem Lambregts in 28 dagen de 17.650 kilometer lange route Amsterdam-Beijing, na afloop waarvan hem een grootse ontvangst in Princenhage wachtte. Nu Paul niet meer terug komt van zijn laatste reis wensen wij zijn vrouw Jet, de kinderen, kleinkinderen en familie heel veel sterkte om dit zware verlies te dragen.

Redactie Wijkblad Princenhage

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter