C.V. Simpel meets WC Experience 3.0!

0

Dat de leden van C.V. Simpel grote fan zijn van de WC Experience is bij veel Princenhagenaars en carnavalsvierend Breda wel bekend. Al 2 keer eerder was er een unieke samenwerking. Ook dit jaar gaan ze er weer beide voor onder het motto: “Bende aon un feestje toe? Simpel haalt WC Experience naor d’n Koe!”

Vrijdag 20 april zal dit optreden plaatsvinden in de Grote zaal van de Koe. Een feest dat C.V. Simpel samen met iedereen wil vieren.

20 jaar C.V. Simpel
Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van C.V. Simpel in 2009 organiseerde Simpel in de aanloop naar carnaval een feest in De Koe. De WC Experience mocht de avond muzikaal opluisteren. Een schitterende carnavalsavond waarover door velen nog lang is nagepraat. De klik tussen de Simpel en de WC was een feit.

Grote optocht Breda
De contacten bleven en na optredens werd regelmatig de backstage ruimte opgezocht door de leden van Simpel.  Na een van de optredens is in de kleedruimte het idee geboren om voor het 22-jarig bestaan van C.V. Simpel de handen ineen te slaan. WC Experience “live” op de carnavalswagen van C.V. Simpel in de Bredase optocht was het uitgangspunt.

Voor WC Experience een eer om te zorgen voor de livemuziek op een carnavalswagen van een grote carnavalsclub, voor C.V. Simpel een eer om een carnavalswagen te bouwen rondom de band waar ze al jaren fan van zijn. Beide hebben deze dag dan ook volop genoten van de optocht  met veel enthousiaste mensen langs de route.

Versie 3.0
Afgelopen september ging het jaarlijkse zomercarnaval van C.V. Simpel niet door. “Het is altijd lastig om voldoende kapellen bij elkaar te krijgen voor het zomercarnaval” aldus voorzitter Dennis Nuitermans. “Carnavalskapellen zitten in september nog in hun zomerslaap of ze komen er net uit, we gaan het dit keer dus over een ander boeg gooien”.

“Het SGAP heeft de afgelopen jaren ook regelmatig de WC Experience laten komen in De Koe maar dat waren de Unplugged concerten, nu hebben we het concert geboekt dat in vele feesttenten in Brabant te bezoeken is. Nog meer sfeer en gezelligheid dus”

De kaartverkoop voor het optreden van de WC Experience op 20 april start 9 maart. Kaarten kosten € 15,- en zijn te verkrijgen aan de bar in de Koe, bij Femke Reuvers (Past. van Spaandonkstraat 24) en de leden van C.V. Simpel. Reserveren van kaarten is ook mogelijk door een mail te sturen naar info@sgap.nl. De grote zaal van de Koe gaat deze avond om 20.30 open.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter