Kom naar het politiek café

0

Voor de derde maal organiseren wij een politiek café vooruitlopend op de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op woensdag 14 maart verandert de Vlaamsche Schuur van de Koe in een politieke arena waar de Bredase lijsttrekkers aan de tand zullen worden gevoeld.

Met pittige stellingen over andere de zorg in Princenhage, handhaving van de leefbaarheid in het dorp, de dringende behoefte aan betaalbare huurwoningen en kritiek op bezuiniging op muziekonderwijs in Princenhage, dagen wij de lijsttrekkers uit hun standpunt te verdedigen.

Ook u als kiezer krijgt de gelegenheid uw stem te laten horen en vragen te stellen!

De Vlaamsche Schuur gaat open om 19.30 uur; aanvang 20.00 uur.

Werkgroep politiek café Princenhage en Buitengebied Breda Zuid-West.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter