Hulpdiensten zoeken onbekende melder

0

In de vroege ochtenduren van maandag 25 december kwam er een melding binnen bij de huisartsenpost Breda van een man die zei uit Rotterdam te komen. Hij was op een hem onbekende plaats afgezet door vrienden. Deze vrienden zouden verder Breda ingereden zijn. De man vertelde op dat moment bij de snelweg te staan en zicht te hebben op IKEA en het Van Der Valk hotel.

De man belde rond 04.00 uur, op een zeker moment is de verbinding verbroken en met de man is daarna geen contact meer geweest. De hulpdiensten zijn naar de man gaan zoeken, maar hebben hem niet aangetroffen. De man gaf echter in het contact met de huisartsenpost aan dat zijn medische situatie van zorgelijke aard was. Vandaar dat de hulpdiensten graag in contact willen komen met de man. Weet u iets met betrekking tot deze man of deze melding? Komt deze situatie u bekend voor? Bent of kent u de man in kwestie? Dan zouden de hulpdiensten graag in contact komen met u. Belt u alstublieft met het landelijke politienummer 0900-8844. Vermeld bij contact graag het volgende zaaknummer: 2017-309267.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter