Denk mee over de Aogse Avonden

0

De Aogse Avonden zijn al jaren een begrip in het weekend twee weken voor Carnaval. De commissie Aogse Avonden wil in 2019 weer een verrassende, vermakelijke avond voor en door Princenhage wegzetten. Daarvoor is het soms nodig als commissie en als Stichting C.C ‘t Aogje om het concept tegen het licht te houden. Uw inbreng als publiek is misschien wel de belangrijkste, want zonder publiek geen Aogse Avonden. Het invullen van de enquête zal een paar minuten van uw tijd in beslag nemen. Hoe werkt u mee? U klikt op de link en beantwoordt de vragen. De enquête is in te vullen tot en met 31 december 2017. Enquête Aogse Avonden

Alvast hartelijk dank voor uw deelname.
Commissie Aogse Avonden, Stichting C.C. ‘t Aogje

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter