Knik-engel Kerststal Princenhage gestolen

1

Ergens maandagavond 18 december tussen 20.55 uur en 21.15 uur is de knik-engel van de Kerststal meegenomen. Gisterenmiddag is de opbrengst van het losgeld nog geleegd, dus erg groot kan de opbrengst niet zijn geweest. De stichting Kerststal Princenhage heeft aangifte gedaan bij de politie. 
Heeft iemand misschien iets verdachts gezien?

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Zo minderwaardig en laagstaand, het zal de dieven geen geluk brengen,dit zal hun geen geluk brengen,stelen van een Kerst Engel, het is om te huilen,al die kinderen die hun Engel missen in de stal, en die prachtige Ezels en Schaapjes.ik hoop dat ze de Engel ergens weg zullen zitten.zodat die Engel gevonden wordt.je kan alleen nog maar Bidden tot de Heere Jezus Christus.

Laat een reactie achter