De Jeugdraad voor carnaval 2018 is compleet

0

Zaterdagavond 18 november is Nathan Vieira de Figueiredo verkozen tot de jeugdprins van ’t Aogje. In de komende carnaval gaat hij de jeugd voor als Prins Nathie de Eerste. (foto’s onder het artikel)

De avond werd geopend door de voorzitter van stichting CC ’t Aogje waarna Jeugdleut hun eerste optreden van de avond gaf. De joffers die met Prins Babbelonius waren meegekomen namen de presentatie voor hun rekening deze avond. De kinderen hadden er allemaal veel werk van gemaakt.  Er was veel dans en playback te zien waarbij de interactie met het publiek goed werd gezocht. Een deelnemer die zo graag in de ministerraad wilde maar helaas niet aanwezig kon zijn had een filmpje opgenomen waarop zij diverse moppen vertelde.

De aftrap van de verkiezing was voor de deelnemers die zich hadden opgegeven als minister. Daarna was het de beurt aan de meest geliefde functie van de jeugdraad: de joffers. 8 jonge dames deden hun uiterste best om een van de 2 tickets te pakken te krijgen. Ook om als Nar in aanmerking te komen moest het beste beentje worden voorgezet. De jury moest uit drie deelnemers de Nar 2018 kiezen.

Helaas was de strijd voor Prins en Veldwachter niet echt spannend. Fenne was de enige kandidaat voor Veldwachter en Nathan de enige kandidaat voor Prins maar hij liet niks aan het toeval over en liet zien waarom hij de terecht jeugdprins van ’t Aogje is.

De complete jeugd uittredende ploeg 2017/2018:
Prins: Nathan Vieira de Figueiredo
Joffers Sam Nijkamp & Anouk de Graaf
Veldwachter:  Fenne Roelands
Nar: Lieke de Craen

Ministers: Eline Wijnings , Hugo Nous, Juul Prenen, Julia de Jong, Angela de Jong, Renske van de Corput, Sofie Franssens, Sus van Boxel en Sofie de Wit

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter