Bommelding bij kinderdagverblijf Smallsteps Princenhoeve aan de Liesboslaan

0

Woensdagmiddag 15 november is rond 14.00 uur Kinderdagverblijf Smallsteps ontruimd na een bommelding. Op dat moment waren er ongeveer 60 kinderen en medewerkers aanwezig. De kinderen zijn overgebracht naar Hotel van der Valk, ook de directe omwonenden werd verzocht de woningen te verlaten.

De omgeving van het kinderdag werd volledig afgezet door de politie. Onder meer de afslagen naar de snelwegen (A16 en A58) waren afgesloten voor het verkeer eveneens de Ettensebaan en Princenhagelaan. Rond 15:00 uur werden de eerste straten weer vrijgegeven. Door de afsluitingen liep het verkeer in Princenhage helemaal vast.

Rond kwart over drie uur zijn de eerste kinderen weer teruggekeerd naar het kinderdagverblijf.

       

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter