B.B. Jeugdleut ’t Aogje wint Mottomot

0

Zaterdag 11-11 vond in de Koe weer het jaarlijkse liedjesfestijn plaats: de verkiezing van het carnavalslied 2018 van ‘t Aogje onder het motto: Kik ons gaon! Maar liefst 8 deelnemende acts waren er! De jury, bestaande uit Peter van der List, Rolph Kavelaars en Wil Hense hadden er een taaie kluif aan om de winnaar te bepalen. Maar uiteindelijk was de jury het er volledig over eens en kwam de keuze van de jury ook nog 100% overeen met die van het publiek. Gelukkig waren de jury en het publiek het dus volledig met elkaar eens. 

De uiteindelijke winnaar werd B.B. Jeugdleut ’t Aogje met Rudie de Meulder als zanger. Op de tweede plaats eindigde Aogse Bluf en de derde plaats en de Carnavaleske prijs was voor de helden van de Prins. 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter