Drie nieuwe joffers en Prins Babbelonius is terug

0

Zaterdagavond 11 november heeft Alec Lokhoff zich voor het derde achtereenvolgende jaar gepresenteerd als Prins van ’t Aogje. Als Prins Babbelonius de Leste zal hij weer voorgaan in ’t Aogse carnaval samen met zijn nieuwe joffers: Wietske Bulkmans, Yara  Huijbregts en Eline Smits.

Het is voor de eerste keer dat er drie joffers zijn. Er is geen spraken van vervangingsjoffers maar in toerbeurt zullen ze naast de hoogheid plaatsnemen. Voor Prins Babbelonius betekent dit wel zijn laatste jaar als prins.

Na de lichtjesstoet die via de Dreef, Esserstraat en Haagweg terug kwam op de Haagsemarkt werd de spanning opgevoerd. Wie zou de nieuwe prins zijn? Op motoren werden de joffers en de prins de markt op gereden.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter