Princenhage krijgt een nieuwe slager

2

We zullen nog even moeten wachten, maar in september 2018 zal Jeroen van Beijsterveldt zijn nieuwe zaak ‘Meat&More’ openen aan Haagsemarkt 28 (voormalig pand Slagerij Nooren).

Velen van u zullen, net als ik, het vertrek van onze twee goede en jarenlang gevestigde slagers betreuren. De Haagsemarkt is niet meer compleet. Goed nieuws dus dat er zich een nieuwe slager gaat vestigen.

Slagerij Boeimeer
Misschien kent u Jeroen van Beijsterveldt wel, hij woont al een tijdje met zijn gezin in Princenhage, waar zijn vrouw Katja is opgegroeid. In het nabijgelegen Boeimeer draait Jeroen zijn eigen slagerij `De zaak vol smaak´. Eerst was hij tien jaar mede-eigenaar, maar sinds 2012 heeft hij de zaak overgenomen van zijn vader, Jan van Beijsterveldt, die sinds 1980 eigenaar was van de slagerij. Als klein jochie slagerde Jeroen al mee. Dat hij ambitieus is mag blijken uit de veranderingen die hij heeft doorgevoerd in deze zaak. Het is niet voor niets dat deze behoort tot de top-tien slagerijen van Nederland.

Meat&More
Voor Jeroen is het openen van een tweede vestiging in Princenhage een droom die uit mag komen. Het pand aan de Haagsemarkt 28 zal volledig plat gaan, om daar op geheel eigen wijze een slagerij te gaan bouwen die voldoet aan de eisen en wensen van deze tijd.
Jeroen vertelt dat zijn werk meer is dan het verkopen van een stukje vlees. Hij vindt het belangrijk dat zijn klanten weten waar het vlees vandaan komt, de kwaliteit moet goed, maar tevens betaalbaar zijn. En daarbij staat ook het belang van het dier voorop. Het vlees van Van Beijsterveldt is duurzaam en komt van weidedieren. Het slagersvak is een ambacht en dat wil Jeroen met zijn nieuwe zaak ´Meat&More´ graag uitstralen. Door het open karakter dat de zaak gaat krijgen en het oog voor detail zal de klant dit zelf ook kunnen ervaren.  

Naast vlees en beleg, gaat ‘Meat&More’ vers bereide maaltijden verkopen en in samenwerking met ‘Het Fruithuis’ uit Hoogstraten gaat hij onder meer groenten en fruit aanbieden, verse fruit- en rauwkostsalades en wok- en soepgroenten. En zelfs het door Speek ingefluisterd traditionele recept voor de speekburger zal in zijn assortiment niet ontbreken.

Jeroen kijkt ernaar uit om samen met zijn team een zaak op te gaan bouwen waar de klant zich welkom zal voelen om meat and more te proeven en te beleven.

Delen

Over de auteur

2 reacties

Laat een reactie achter