Roes zorgt voor een geweldige avond

0

Zaterdagavond 4 november zat de Rabozaal van De Koe helemaal vol voor de musicalcomedy “Wat Zien Ik?!”. Deze voorstelling werd gegeven door Stichting Muziektheater Roes. Het verhaal speelt zich af op de Amsterdamse Wallen, waar de twee hoeren, Greet en Nel, beiden verliefd worden. Nel heeft al  een vrijer maar deze man is ook haar pooier. Ze wordt verliefd op Bert, een verkoper uit Eindhoven, en gaat met hem trouwen. Zo komt ze los van haar pooier Sjaak. Ook voor Greet lijkt een huwelijk in het vooruitzicht te liggen maar haar vriend Piet blijkt een getrouwde man te zijn, die vader wordt en zelfs over zijn naam heeft gelogen.

De voorstelling boeide het publiek van begin tot het eind en was van een hoog niveau. Zowel het acteerwerk als zang waren erg goed. De klanten die bij de hoeren op bezoek kwamen zorgden voor veel hilariteit. Vooral de klant die wilde dat Greet en Nel kippen waren en hij de haan. Ook van het lied wat op Poli 69 van het ziekenhuis werd gezongen: “Leve de penicilline”, kreeg menigeen rode oortjes. Voor een leuke culturele avond uit hoefde je Princenhage afgelopen zaterdag zeker niet uit.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter