Centrum Princenhage op de schop?

0

Afgelopen donderdagavond vond in de Koe uitleg plaats over de visie, die de werkgroep namens ons hoopt uit te dragen. In gespannen afwachting begon Kok van der Weijden zijn verhaal. Aan de hand van een Visie Centrum Princenhage document werden stap voor stap de deelgebieden besproken. Drie deelgebieden zijn hierbij gedefinieerd namelijk Historisch groengebied, Ondersteunend winkelgebied en Kwaliteitscentrum. Elk gebied werd verduidelijkt maar het accent lag duidelijk op de verkeerscirculatie naar de supermarkten en met name: Wat gaat er gebeuren met de Haagsemarkt: wel of geen auto’s? Het was tevens het hete hangijzer van de avond, het aantal parkeerplaatsen blijft, alleen anders verdeeld. Maar waar zijn ze gebleven? In de kern genomen komt er meer ruimte voor de voetganger en groen. Na vele vragen die met name rond het parkeren op de Haagsemarkt werden gesteld, zijn enkel suggesties toegevoegd. Deze zullen nader worden bekeken en al dan niet in het visie document worden genomen. Bent u ook nieuwsgierig geworden wat de Visie Centrum Princenhage van de werkgroep inhoudt en heeft u ook een mening omtrent de inrichting van de Haagsemarkt?

Grijp uw laatste kans!
Kom langs aanstaande zaterdag 4 november in het voormalig pand van Bachman van 11.00 – 15.00 uur en deel uw mening over de visie van de werkgroep.

Na aanstaande zaterdag worden alle aanvullende suggesties en meningen zo goed en zo kwaad als mogelijk verwerkt in het definitieve visie document van de werkgroep. Deze vindt u dan op onze website terug over ongeveer twee weken. Onderstaande twee afbeeldingen laten zien hoe het er uit zou kunnen zien. Maar met name de doorstroming van het verkeer moet nog worden vastgelegd in het definitieve visie-document, hetgeen van grote invloed is op de inrichting van de Haagsemarkt.

    

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter