De toekomst van de Haagsemarkt!?

0

Blijft alles bij het oude, wordt-ie toch helemaal autovrij of komt er een aantrekkelijke tussenoplossing?

De werkgroep Centrum Princenhage heeft een Visie vastgesteld voor de Haagsemarkt plus aanloopstraten (Liesbosstraat, Doelenstraat, Pastoor Van Spaandonkstraat, Dreef, Haagweg). Dankzij geld van de Gemeente Breda hebben we een bureau ingehuurd voor een stevige ondergrond van ons plan voor de Haagsemarkt.

Graag presenteren wij onze visie en plan voor de Haagsemarkt aan de inwoners van Princenhage. We zijn benieuwd wat u ervan vindt en nemen graag uw reacties mee. Want later in dit jaar leggen wij Visie en plan voor aan de politiek: de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders. Want één ding is zeker: als het wordt uitgevoerd gaat het wel geld kosten.

U heeft twee mogelijkheden om te komen kijken en commentaar te leveren:

Donderdagavond 2 november in De Koe (Ambachtenlaan). Aanvang 20.00 uur

Zaterdag 4 november in de voormalige winkel van Bachman (Haagsemarkt). Vrije inloop tussen 11.00 en 15.00 uur

Voor overige vragen:  Kok van der Weijden, 06-13467531, k.weijden@gmail.com

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter