Lekker meeblèren met Hazes

1

Het moest heel even op gang komen op zaterdag 7 oktober in de Koe, maar dat duurde maar een paar nummers. Op het podium stond een geweldige band: “Orkest Hazes”, compleet met blazers, 4 backing vocalisten, drums, gitarist, percussie en toetsen. De zang werd verzorgd door diverse zangers die elkaar afwisselden.  Alle zangers deden dat zeer verdienstelijk, maar het meest in het oog sprong Hazes lookalike Wim Verleijsdonk die opmerkelijke overeenkomsten vertoont met André Hazes met de juiste Amsterdamse tongval en levensliedsnik.
Ook was er een solonummer van “onze eigen” Renate Wijnings die de handen in de lucht en op elkaar kreeg. De ene oude Hazes kraker na de ander kwam voorbij en het publiek werd steeds luidruchtiger tot uiteindelijk de Vlaamse Schuur ontaardde in een meedeinende, dansende en meezingende menigte. Het concert boeide van begin tot eind.
Dit willen we zeker nog eens terug zien in de Koe!  

Delen

Over de auteur

1 reactie

Laat een reactie achter