Tim Coronel bij geslaagde derde Businessclub bijeenkomst Groen-Wit

0

In een sfeervolle omgeving  op het Bondpark (oude Esso-gebouw) werd vrijdagavond 6 oktober de derde businessclub bijeenkomst van Groen-Wit gehouden. Een netwerkbijeenkomst voor ieder die Groen-Wit ondersteunt. Het thema van de avond was ‘racend ondernemen’. Na binnenkomst met een drankje en een kennismakingsronde werd er op informele wijze genetwerkt.

De avond werd vervolgd met een serie pitches waarin een viertal bedrijven zichzelf voorstelden. Om vervolgens na een korte onderbreking voor een klein hapje en drankje over te gaan naar de hoofdact van de avond: Tim Coronel; Racend ondernemen!. Tim vertelde op een bevlogen wijze over de Dakar rally en de combinatie met ondernemerschap en dat hij door het werken en denken met dat team als ondernemer is gegroeid. Een racende ondernemer zal in deze tijden social media moeten inzetten om de reikwijdte als ondernemer te vergroten met behulp van Facebook, Google en Twitter. Zichtbaar zijn en blijven is daarbij van wezenlijk belang. Zowel voor de grote als voor de kleine ondernemer, digitaal maar ook nog ouderwets op papier.

Na een kleine proeverij en nog wat informeel samen zijn, kwam er een einde aan een goede businessclub bijeenkomst, met hopelijk voor Groen-Wit zicht op meer sponsorovereenkomsten. Voor meer info zie: website groen-wit .

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter