Melody van Peer wint S.K.I.P. got talent 2017

0

25 kinderen stonden zaterdagavond 7 oktober op het podium van de Rabozaal van De Koe bij S.K.I.P. got talent. De avond dreigde bijna in het water te vallen toen een oma op het podium verscheen om bingo te gaan spelen. Daar hadden de kinderen geen zin en gelukkig bleek het een lenige oma te zijn die de openingsdans deed op het nummer  “i’m sexy and i know it”.

Tijdens de talentenshow kwamen 9 optredens voorbij. Dans voerde de boventoon maar ook playback, live gezongen nummers en een goochelshow kwamen voorbij. De jury bestaande uit Inge Willemse, Piet Dekkers en Alec Lokhoff hadden moeite om de beste optredens eruit te halen.

De grote winnaar van de avond werd Melody van Peer, zij zong live het nummer “Samen voor Altijd” van Marco Borsato. Op de tweede plaats eindigden Jasmijn Simonis, Sophie van Overveld, Lynn Donkers, Loïs Impens, Flore Fackeldey, Amber Goos, Maaike den Besten, Pheline van Evelingen en Fiene Brocken met “Gruwelijk eng” van Kinderen voor Kinderen. De derde plaats was voor de Janna Mulders en Jolijn Huijbrechts met hun goochelact. De kanjersprijs ging naar Genessa Kortsmit, Saar van den Wijngaard en Jente Verhoef. Ze deden het nummer “Handjes draaien” van K3. Izzi Vermeer en Roel Koene wonnen de originaliteitsprijs met de playbackact “When the rain begins to fall”.

Prijsuitreiking:

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter