Walter Nooren sluit winkel en verhuist met slagerij en catering

2

Op 31 december van dit jaar sluit slager Walter Nooren de winkeldeuren van Haagsemarkt 28. Op dit moment zoekt Walter nog naar een geschikte locatie om daar het alsmaar groeiende cateringbedrijf voort te zetten.

Nadat slagerij Nooren 155 jaar in hartje Princenhage gevestigd is geweest, verdwijnt de vertrouwde slagerswinkel uit het straatbeeld. Walter Nooren (50), zesde generatie in deze slagersfamilie: “De laatste jaren blijft de winkelverkoop redelijk gelijk, terwijl de omzet van de catering ieder jaar flink plust, waardoor we moeten woekeren met de ruimte. Door klachten over geluidsoverlast uit de omgeving (koeling, laden en lossen) zouden we een grote investering moeten doen om die overlast weg te nemen. Met slagerij en catering verhuizen naar een andere locatie werd uiteindelijk de enige optie. Jammer vind ik het wel, al 30 jaar heb ik dagelijks een praatje met de vaste klanten (van wie enkelen al meer dan 60 jaar!)  en dat gaan we beslist missen. Met we bedoel ik dan ook mijn drie vaste krachten, zij verhuizen mee.

“De toekomst voor zijn”

Voorheen was het zo dat de winkelverkoop de voornaamste bron van inkomsten was en we alleen in het weekend actief met de catering waren. Nu zijn wij alle dagen aan het werk, voor bedrijven, scholen, particulieren, grote of kleine partijen, het komt allemaal voor. Alhoewel we in de afgelopen jaren een uitgebreide klantenkring hebben opgebouwd,  blijft het zaak om de concurrentie steeds een stap voor te zijn. Wij streven er dan ook naar om persoonlijke benadering, service en kwaliteit steeds vernieuwend en optimaal te blijven garanderen. Telefonische of online bestellingen zijn steeds meer een begrip geworden, ook voor de slagerij, waardoor de ons vooral gaan richten op de bezorgmarkt. “De toekomst voor zijn” is ons streven. Onze gegevens blijven hetzelfde: Slagerij Nooren 076 – 521 10 40 info@slagerijnooren.nl en Nooren Partyservice 076 – 521 75 24 info@nooren-breda.nl. De catering en slagerij verhuist, maar wij blijven met onze drie jongens met plezier in Princenhage wonen. De binding met Princenhage op sociaal en zakelijk gebied blijft echt wel!

Delen

Over de auteur

2 reacties

 1. Jan Dielissen op

  55 jaar geleden heb ik bij je Opa gewerkt.Hij was docent van de slagers vakschool.Dit was nog op het oude slachthuis terrein.
  Ik was 26 December voor het eerst in 30 jaar weer eens in Princenhage ,helaas net te laat .Ik trof een lege winkel.
  Ik heb ook je vader en moeder gekend
  Die hadden toen net verkering.

  Veel succes met je nieuwe bedrijf.

Laat een reactie achter