Lambregts Makelaardij verhuist

0

Piet Lambregts (58) was van 1983 tot 1999 tuinbouwer. Door annexatie van zijn grond door de gemeente Breda, gooide hij  het roer om. Na zijn studie tot makelaar afgerond te hebben, werkte hij eerst nog een jaar thuis om vervolgens zich in 2001, samen met zijn compagnon Sweep, te vestigen aan de Pastoor van Spaandonkstraat 24.

“De combinatie Lambregts & Sweep Makelaardij heeft altijd uitstekend gewerkt. Toch zijn we uit elkaar gegroeid, wat eind 2012 resulteerde in een splitsing van het bedrijf. Sweep is in Teteringen een kantoor begonnen en ik ben samen met Mariëlle Goos en mijn vrouw Rian verder gegaan met Lambregts Makelaardij. Eind 2015 is in overleg met Rian en Mariëlle besloten om de activiteiten aan te passen en om de verkoop van huizen langzaam af te bouwen, zodra Mariëlle een andere werkkring had gevonden. Zodoende is het u waarschijnlijk wel opgevallen dat het aanbod van huizen, die in de verkoop waren, langzamerhand uit de etalage verdween. Aangezien het pand aan de Pastoor van Spaandonkstraat te groot werd voor de huidige werkzaamheden, werken we vanaf 1 oktober weer thuis aan de Heilaarstraat 196, waar we ons werk op onze eigen manier kunnen invullen.

“Er blijft nog genoeg werk aan de winkel. Zo zet ik me in voor taxaties, aankoopbegeleiding, adviezen en het beheer van onroerend goed. Dat kan allemaal prima vanuit huis.” Voor het pand aan de Pastoor van Spaandonkstraat is een nieuwe huurder gevonden. 

www.lambregtsmakelaardij.nl

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter