EENZAAM…..

1

Hier sta ik dan. Al een paar dagen eenzaam en alleen. Ik ben hier achtergelaten zonder eten of drinken, waarmee ik normaal gesproken volgestouwd ben. Ik wilde eigenlijk wel wat gaan drinken bij Piet en Anneke van Het Roode Hert, maar ja, die zijn net als half Princenhage, op vakantie.  Oversteken naar Don Qui John is ook geen optie, want dat kan ik niet alleen. De mensen die bij de Aogse Markt staan te bellen of een sigaretje roken zien me wel staan, maar vinden me niet interessant genoeg om me uit te nodigen even met hen wat te drinken. Voor een ijsje bij Pol is het ietsje te koud, dus daar heb ik even geen behoefte aan. Het zal vanavond wel weer hetzelfde liedje zijn als gisteren en eergisteren. Niemand brengt mij naar huis. Eenzaam en alleen breng ik midden op de Haagsemarkt de nacht door. Fijne vakantie is dat. Als jullie weer bruin gebakken terug in Princenhage zijn dan hebben jullie me weer nodig. Wie ontfermt zich dan over mij?

 

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Hallo Helma,. Heel leuk (maar waar) stukje . Zo is ons Aogje in de zomer.Leuk voor de touristen. Alex Grimminck????

Laat een reactie achter