Werkzaamheden Heuvelstraat, Heuvelplein, Postillonstraat en Koetshoek

0
In de Heuvelstraat, Heuvelplein, Postillonstraat en Koetshoek wordt gewerkt aan een nieuwe inrichting. De nieuwe inrichting bestaat onder andere uit: versmalling van de rijbaan, vervanging van het asfalt door klinkers, extra groen, nieuwe lichtmasten. Daarbij wordt ook het riool vervangen. Het werk duurt naar verwachting tot en met december 2017.

De hele bestrating tussen de gevels van de huizen gaat er voor de riolering uit. Door in fases te werken en de bestrating zo snel mogelijk weer te herstellen wordt de hinder zo veel mogelijk beperkt. Tijdens het werk is steeds één fase afgesloten voor doorgaand verkeer. Een globale fasering van het werk kunt u opvragen via contact.

Als de straat opengebroken is, kan men niet met de auto bij de woningen komen. De woningen zelf zijn dan via loopplanken bereikbaar. De aannemer houdt contact met bewoners over bijvoorbeeld afsluiten van de waterafvoer, en het aanbieden van huisvuilcontainers.

Bij uitvoering van werkzaamheden aan het riool is het in de Gemeente Breda gebruikelijk om voor en na het werk bouwkundige opnames uit te voeren aan de woning. Hiermee is de situatie van de woningen en panden vastgelegd en heeft het voordeel dat aantoonbaar is als er wijzigingen zijn opgetreden tijdens de uitvoeringsperiode. De gemeente biedt bewoners aan om deze opname uit te laten voeren. Bewoners ontvangen hierover een brief van de aannemer.

Tijdens de werkzaamheden is er voor bewoners elke week een inloopspreekuur op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur in de keet van de aannemer.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter