Princenhage klassiek zondag 9 juli

0

Nieuwsgierig naar de mooie plekjes en tuinen in Princenhage? Bezoek dan de miniconcerten op Zondag 9 juli a.s. van 14.00 tot 17.00 uur

In 2017 is het 75 jaar geleden dat Princenhage zijn zelfstandigheid verloor en een dorp in de stad Breda werd. Om de schoonheid van het dorp voor iedereen toegankelijk te maken heeft een initiatiefgroep bestaande uit: Annelies Schils, Lieneke van der Schoot, Gäby van Gils, Janneke Houben, Bert Haan en Rini van der Linden voor u een muziekfestival in de mooiste tuinen van Princenhage samengesteld. Wandel of fiets door het dorp en geniet van de mooie muziek op de twaalf locaties.

Optredens van: Bert Haan saxofoon + piano / Bocca Bella / Cappella ex Occasione / Cappella Quatro / Dwarsfl uit ensemble Nieuwe Veste / Harp ensemble Nieuwe Veste / Ensemble Kleurrijk / Famuze / Giocoso / Saxofour / Strijkkwartet Bovini / Kwartet SLIM

Onderaan dit bericht vindt u een overzicht met alle tuinen waar de concerten plaatsvinden met de tijden erbij. 
U kunt het hier ook downloaden als PDF om zelf uit te printen als u dat wilt: Flyer Princenhage Klassiek met programma

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter