Princenhage JAZZ oude stijl in de Koe 8 juli

0

Princenhage kende ooit een Stichting Oude-Stijl Jazzsociëteit Princenhage.

Deze Oude-Stijl Jazzsociëteit Princenhage o.l.v. Nico Stokman organiseert een nu reünie.

Op zaterdagavond 8 juli hebben ze Sin City Seven en Anne Wiesk bereid gevonden op te treden in de Vlaamse Schuur van De Koe. Het traditionele jazzorkest ontleent zijn naam aan de ‘zondige’ stad New-Orleans. De mannen van Sin City Seven proberen op ongedwongen wijze, met passie en enthousiasme  de traditionele jazz-stijl te doen voortleven. Anne Wiesk, de zangeres  heeft een prachtige expressieve, dynamische en melancholische jazz-stem.

Deze Jazzavond, die duurt van 20.30 tot 00.30 uur, is een afsluiting van de Princenhage Reünie en is gratis toegankelijk voor alle bewoners van Princenhage.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter