Kinderweekend S.K.I.P.2017

0

Zaterdag 1 juli en zondag 2 juli was weer het Kinderweekend van S.K.I.P. helaas waren de weervoorspelling voor de zaterdag niet al te best waardoor S.K.I.P. moest besluiten om een alternatief programma in De Koe te houden in plaats van op de Dorpswei. Dat het weer kinderen niet veel kan deren bleek wel aan alle blije gezichtjes die er waren.

Ook dit jaar zat het Kinderweekend weer vol met verschillende onderdelen. Zaterdag konden er eerst spelletjes worden gespeeld en worden geknutseld. Daarna was het tijd voor een bingo en werd er gezamenlijk gegeten. In de avond was er in 2 rondes (onderbouw en bovenbouw) weer een geweldige disco.

De zondag stond in het teken van workshops op de Dorpswei. Ieder kind kon zich voor 3 workshop opgeven. Zo kon men onder andere: cup cakes versieren, bloemschikken, verven op Canvas, T-Shirt versieren, honkballen, Volleyballen en Turnen. Helaas dus geen grote luchtkussens dit jaar bij het Kinderweekend maar de kinderen hebben toch twee geweldige dagen gehad. Top gedaan weer S.K.I.P.!    

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter