Vier mensen lopen brandwonden op in de Leidekkerstraat

0

In de Leidekkerstraat zijn zondagmiddag vier mensen gewond geraakt. Volgens omstanders zou er rond kwart voor vier een barbecue zijn ontploft. Volgens een twitter bericht van de politie zou het vermoedelijk gaan om gebruik van spiritus op de barbecue. Op de melding kwamen 3 ambulances en een traumahelikopter af.

Het gaat om drie volwassenen en een kind met brandwonden. De vrouw heeft brandwonden in het gezicht opgelopen. De twee mannen hebben brandwonden aan hun hand(en) en bovenlichaam. Het kind heeft een wond boven op zijn hoofd. De trauma-arts is meegereden met de ambulance waarin de vrouw is vervoerd . Volgens de politie zijn de vrouw en het kind ernstig gewond.

De traumahelikopter is geland op het grasveld aan de Pottenbakkerstraat en trok veel bekijks van kinderen die daar aan het spelen waren.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter