Centrum Princenhage

0

Het centrum van Princenhage, hoe wilt u dat dat er uit ziet? Die vraag kan iemand u zomaar stellen als u binnenkort over de Haagsemarkt loopt. Want op zaterdag 27 mei lopen daar ontwerpers rond van het bureau Urban Synergy die hierover uw mening willen weten.

Bijvoorbeeld over het parkeren in ons stadsdorp. Of over de identiteit van Princenhage. Wat is nou typisch Aogs? Wat vindt u van de markt? Hoe prettig vindt u het om in het centrum van Princenhage te verblijven en kan dat beter?

Vorig jaar kon u uw mening al kwijt over een meer ‘bruisende’ markt toen er een tent op die markt stond. Dit onderzoek is een vervolg daarop en gaat niet alleen over de markt maar over het gehele kerngebied van Princenhage. Het moet in het najaar leiden tot een visie waar de gemeenteraad besluiten over neemt.

Zaterdag 27 mei zijn de onderzoekers te vinden op de Haagsemarkt. Meer informatie over de visie die Urban Synergy in samenwerking met de bewoners gaat ontwikkelen vindt u op http://www.centrumprincenhage.nl 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter