Princenhage in Beweging groot succes

1

Eindelijk was er de eerste grote activiteit onder de vlag van Princenhage, Dorp in Breda: PRINCENHAGE IN BEWEGING.
Ere wie ere toekomt: deze perfect georganiseerde dag is de verdienste van de Tien van ‘t Aogje onder de bezielende leiding van Peter van der List. Andere verenigingen deden graag mee zoals de Avondvierdaagse Princenhage en alle Princenhaagse sport- en beweegverenigingen, maar de complimenten gaan geheel  uit naar de Tien van ‘t Aogje. 
Om 9.00 uur gingen de wandelaars van start vanaf de Haagsemarkt voor een wandeltocht van 7,5 kilometer naar de Grote Markt van Breda en weer terug. Zo’n 200 deelnemers liepen uiteindelijk de wandeltocht. En dat onder schitterende weersomstandigheden. 
Na de wandeltocht konden de kinderen stoepkrijten op de Haagsemarkt.
Om 11.00 uur vertrokken de hardlopers van de prestatieloop om naar de Grote Markt te lopen en weer terug. Dat waren er ook zo’n 200.
Veel tijd om om zich heen te kijken hadden de toeschouwers niet, want al na 25 minuten kwam de eerste loper alweer op de streep. Een prestatie die zelfs op de fiets moeilijk zou zijn. Michiel van Nispen uit Princenhage leverde die prestatie. Binnen het uur was iedereen weer binnen.

In de middag waren er weer hele andere leuke activiteiten. In een apart bericht doen we hierover verslag 

Delen

Over de auteur

1 reactie

Laat een reactie achter