Kom gezellig stoepkrijten op de Haagsemarkt op zondag 14 mei

0

Deze week was het stoepkrijten overal in Breda in het nieuws. Al sinds 1970 staat er in de Algemene verordening dat stoepkrijten niet mag. Toen burgemeester Depla hier vragen over kreeg van was zijn reactie:  “ Een verbod op stoepkrijttekeningen. Serieus? In Breda? Dat kan toch niet waar zijn? We gaan dit toch niet verbieden? We gaan kinderen toch niet hun plezier afnemen?”

Depla deed er nog een schepje bovenop: “Om te laten zien dat we als gemeente blij zijn met deze tekeningen, roep ik iedereen op een foto te maken van de mooiste stoepkrijttekening. En deze te posten bij contact@breda.nl. De mooiste tekening zal daarvoor een speciale prijs krijgen.

En daarom: organiseren we een stoepkrijt-evenement op de Haagsemarkt tijdens Princenhage in beweging.
Als om 9 uur de lopers van de markt-tot-markt-loop weg zijn is de Haagsemarkt vrij van auto’s en nodigen we alle kinderen van Princenhage uit om een mooie stoeptekening te komen maken op de Haagsemarkt rondom het logo van Princenhage 75. Wij zorgen voor stoepkrijt!

Hopelijk hebben we aan het eind van de dag veel en  héééééle mooie  tekeningen waar we een foto van nemen en opsturen naar de Gemeente. Dan kunnen we aan hééél Breda laten zien hoe goed wij dat kunnen in Princenhage. Kom dus gezellig stoepkrijten vanaf 9.00 uur op de Haagsemarkt.
Doen hoor!

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter