Lintje voor Jan Geerts

0

Woensdag 26 april is een dag die Jan Geerts niet snel zal vergeten. In de kantine van Sprint heeft hij een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn bijzondere activiteiten voor de maatschappij. Jan is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Jan zet zich als vrijwilliger in voor activiteiten in Princenhage maar ook daarbuiten. Zo is hij actief bij Sprint, de Tien van ’t Aogje, de Etten-Leurmarathon, Singelloop, heeft jaren het Discocarnaval van de C.C. georganiseerd en is al bijna 25 jaar lid van het Oranje Comité Princenhage. Een onderscheiding die dus meer dan verdiend is. Niet omdat Jan iemand is die op de voorgrond wil staan maar meer is van ‘niet lullen maar poetsen’ en hij zet zich daarbij ook voor meer dan 100 procent in. In de kantine van Sprint werd Jan toegesproken door Burgemeester Depla en de voorzitters van Sprint en het Oranje Comité Princenhage.

De redactie feliciteert Jan met zijn onderscheiding als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter