Bestrating verwijderd uit Kerkpad

0

De werkzaamheden aan een nieuw Kerkpad zijn al even in volle gang. Werd eerst heel veel beplanting verwijderd, nu zijn ook de oude stoeptegels verwijderd. Op 3 april zouden de werkzaamheden al beginnen, maar er kwam maar geen actie. Op dit moment is het Kerkpad nog wel te bewandelen, maar zal , als men start met bestraten, enige tijd worden afgesloten. Op dit moment is nog niet bekend hoe lang de werkzaamheden zullen duren.
Op het Kerkpad 2.0 komt nieuwe bestrating met klinkertjes, nieuwe aanplant en betere verlichting. 
Enige kritiek vanuit het dorp op de verwijderde beplanting is al wel te horen, zoals het feit dat het naastgelegen kerkhof door de verwijderde bosschages wel heel erg bloot is komen te liggen. 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter