Scholenproject Cecilia groot muzikaal succes

0

De met tekeningen versierde rabozaal van gemeenschapshuis De Koe puilde uit vanavond tijdens het  entreeconcert van het scholenproject Cecilia.
De leerlingen van de basisscholen: Petrus en Paulus, Sinte Maerte, De Boomgaard en De Eerste Rith waren al eerder in de Koe geweest om te oefenen en konden dan ook als groot basisscholenkoor uit volle borst meezingen met ‘Oma’s schuiftrompet’ en ‘Waar is het feestje’. Zo ook het muzikale verhaal van Sanneke die uit logeren ging, speciaal samengesteld door Pierre Verdonschot.
Alles werd muzikaal ondersteund door het opstap- en opleidingsorkest van Cecilia onder leiding van dirigente Chantal de Bont. Aan Ronald de Bruin de eer om er één geheel van te maken en om het enthousiasme van de kinderen mee te dirigeren naar een hoger en soms ook lager volume.
Na het concert was er in de vlaamse schuur gelegenheid om muziekinstrumenten uit te proberen. Ook daar bleek volop animo voor te zijn. Het scholenproject Cecilia 2017 was absoluut een groot succes!     
            

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter