Aanleg ontmoetingsplek Bontwerkerstraat/Kaardenstekerstraat

0

Maandag 3 april start aannemer Van Helvoirt in opdracht van de gemeente met de opknapbeurt van de ontmoetingsplek tussen Bontwerkerstraat 30 en Kaardenstekerstraat 2. De werkzaamheden duren naar verwachting 3 weken. Het plan is in overleg met de bewoners tot stand gekomen. Na de opknapbeurt is een ontmoetingsplek voor de omwonenden gecreëerd met een wilgentipi, een speelboom in het gras, zitplekken onder een nieuw geplante boom en een steltenparcours in een vaste planten border. 

De aannemer start met de opruimwerkzaamheden van de bestaande plek. De bestaande bomen en beplanting worden verwijderd. Eén boom zal als speelboom terugkomen in het nieuwe plan. En verder worden ook de zitelementen gemaakt van een van de te verwijderen bomen. De huidige speeltoestellen  worden verwijderd en de bestrating zal worden opgebroken en deels worden hergebruikt. Vervolgens legt de aannemer de nieuwe ontmoetingsplek aan.    

De werkzaamheden worden naar verwachting vrijdag 21 april afgerond.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter