Grote Princenhage Reünie op 8 juli! Meld je aan!

0

Op zaterdag 8 juli a.s. gaan we onder de vlag  van de stichting  “Princenhage, dorp in Breda”  een Princenhage reünie organiseren. Oud-bewoners, bewoners van Princenhage worden uitgenodigd voor een reünie in en rondom de Koe. Er wordt een dagprogramma aangeboden te starten met onder meer een lunch in De Koe en een bezoek aan het Princenhaags Museum.  In de avond zal de reünie op een bijzondere wijze worden afgesloten.

Op 1 januari 2017 was het 75 jaar geleden dat Princenhage geannexeerd werd door de Gemeente Breda. Voor Princenhage, die de status van zelfstandige gemeente inruilde voor stadswijk, is dat genoeg reden om eens terug te kijken. Dit jaar willen we zien en benadrukken wat er in de afgelopen 75 jaar voor initiatieven zijn geweest (of al waren), die er voor gezorgd hebben dat de bewoners nog steeds een dorpsgevoel hebben. Als je met bewoners van Princenhage praat, zullen ze het steeds hebben over ons dorp. Of je er nu al vanaf je geboorte woont of er later bent bijgekomen.

Wil je je aanmelden voor deze reünie mail dan je gegevens (naam, adres) naar het mailadres: princenhage75jaarbreda@gmail.com.
Je ontvangt dan tijdig alle informatie.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter