Druppel weer opgeborgen: einde carnaval 2017. Nieuw motto: Kik ons gaon!

0

Na een geweldig feestje in de Koe op dinsdagmiddag ging het hele gezelschap rond 8en naar de Haagsemarkt om er afscheid te nemen van prins Babbelonius die hiermee zijn tweede ambtstermijn vervolmaakte.
Op het Zottenhofke namen we eerst afscheid van jeugdprins Thomas. Zijn cape, scepter en steek werden hem afgenomen door Babbelonius.
Babbelonius ging ook in rook op op de Haagsemarkt. Hopelijk zien we hem volgend carnavalsseizoen weer terug.
Eerst maakte hij nog het nieuwe motto bekend: KIK ONS GOAN. (maar volgens ons moet dat zijn: KIK ONS GAON!

Dit was ook het afscheid  van joffers Marit en Neeltje. Hen zien we volgend jaar niet meer terug. Ze hebben het geweldig gedaan afgelopen drie jaren.
Er was hier allemaal vanwege het slechte weer weinig aandacht voor. Jammer genoeg verdwijnen Neeltje en Marit een beetje zonder credits van het toneel, maar wat hebben ze het fantastisch gedaan!.
Dit jaar was een geweldig carnaval. De nieuwe jeugdraad en het jeugdorkest Jeugdleut ‘t Aogje hadden een prominente rol in het geheel. Het jeugdige enthousiasme spatte er vanaf en het orkest Jeugdleut ‘t Aogje oogste heel veel lof!
Voor nu laten we het carnaval 2017 achter ons. Ge wit dikkels nie wat een volgende carnaval brengt. Maar in ‘t Aogje maken we ons daar geen zorgen over…… Carnaval in ‘t Aogje …. KIK ONS GAON

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter