Met de Jeugdraad en B.B. Jeugdleut naar Baronie TV

0

Zondagochtend zijn we met de Jeugdraad en B.B. Jeugdleut naar Baronie TV geweest. In alle vroegte werd er verzameld in “de loods” zoals de plek is omgedoopt waar ze verzamelen. Alle kleding hangt hier netjes klaar voor de kinderen en de begeleiders helpen de kinderen. Daarna gingen we met de C.C. bus die klaar stond op de Haagsemarkt richting de Heuvel. De bus was nog niet vertrokken of de stemming zat er al gelijk in, aan alles bleek dat de kinderen er zin in hadden. Door Baronie TV werden de kinderen welkom geheten maar eerst moest de prins naar de schmink.

Terwijl de vorige prins uit de studie komt zie je de kids toch wel een beetje zenuwachtig worden. Nu gaat het gebeuren we komen op TV. Bijna alle kinderen konden zich voorstellen, de prins moest de meegebrachte taart afmaken en er mocht een spel gespeeld worden. B.B. Jeugdleut mocht twee nummers laten horen. En toen was de tijd alweer op en stond de volgende prins alweer klaar. Het feest was nog niet gedaan want in de bus werd gewoon verder muziek gemaakt en gefeest. “En zo, zo gaan we optocht in!”

                             

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter