Hoerenlopers gezocht!

0

ROES Volwassenen is hard aan het repeteren voor de productie “Wat zien ik!?. Onder de eindregie van docent Renske wordt er gewerkt aan deze grappige, gevoelige en sexy musical die in het weekend van 4 november in de Koe is te zien. Voor deze musical is ROES nog op zoek naar hoerenlopers! Mannen die het leuk vinden om een kleine óf grote rol te vervullen in deze productie. Dansen hoeft niet jouw ding te zijn, zolang je maar kunt zingen en acteren ben je meer dan welkom!

Het verhaal speelt zich af op de Amsterdamse Wallen. Blonde Greet is een ervaren en vriendelijke prostituee op de wallen. Haar vriendin en collega Nel woont op de tweede verdieping van haar huis en wordt uitgebuit en mishandeld door haar pooier Sjaak. Wanneer Greet de getrouwde Piet tegenkomt voelen ze zich tot elkaar aan getrokken, wat Greet nogal in verwarring brengt.

Ben jij de man die ROES zoekt of twijfel je nog? Mail naar info@muziektheaterroes.com voor meer informatie. Ook is ROES nog op zoek naar mensen die het koor verder willen aanvullen. Het koor zal ondersteunen in de vele ensemble-stukken die deze musical voorkomen. Meer informatie op website van ROES http://www.muziektheaterroes.com

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter