Brand in de Mastbosstraat

0

Dinsdagavond 27 december is tegen half 7 brand uitgebroken in een schuur met rieten dak aan de Mastbosstraat (achter het Tinq benzinestation). Door de grote inzet van de brandweer onder andere met het waterkanon was de brand binnen 10 minuten geblust. Hoe de brand op de zolder van de schuur is ontstaan is nog niet bekend.

Update: Om half negen is de brandweer opnieuw uitgerukt. Wederom kwamen er vlammen uit het dak van de schuur. Ook nu was de brand snel onder controle maar heeft de brandweer een speciale ladderwagen laten komen om het riet gedeeltelijk uit elkaar te halen op het dak. Hiervoor moest de brandweer wat kleine boompjes verwijderen om bij het dak te kunnen.

Foto’s 1e melding half 7 

 

   

Foto’s 2e melding half 9

   

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter