Hartverwarmende winterfair Eerste Rith

0

Op donderdag 22 december vond de Rithse Winterfair ten behoeve van Serious Request 2016 plaats bij Basisschool De Eerste Rith. Er was hard gewerkt om het schoolplein en de aula gezellig en sfeervol te maken, met hapjes en drankjes, overal lichtjes en een eigen glazen huis. De Kerstman en een sneeuwpop waren aanwezig, er waren diverse optredens met als hoogtepunt een spectaculaire vuurspugende meneer Eric. In navolging op de actie van Tijn zijn vele nagels gelakt. Er zijn zelfgemaakt kerstspullen verkocht, speelgoed en knuffels en er was een loterij. Op vrijdagochtend heel vroeg is groep 8 de cheque met de totale opbrengst van maar liefst € 2.782 gaan aanbieden bij de 3FM dj’s in het Glazen Huis op de Grote Markt (zie de link onder aan het bericht). Vol trots kijkt De Eerste Rith terug op deze geslaagde actie, waarbij nogmaals veel dank aan alle sponsors en hulpouders, het was hartverwarmend!

Beelden zijn terug te zien via: http://seriousrequest.3fm.nl/video/chequebox/2016/12-23/8# 

 

 

   

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter