Hoofdsponsorschap van ING en Groen-Wit met drie jaar verlengd

0

Sinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan R.K.S.V. Groen-Wit verbonden. R.K.S.V. Groen-Wit was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. En dat krijgt een fantastisch vervolg! R.K.S.V. Groen-Wit heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.

Hard work pays off
Met het nieuws dat ING en de KNVB hun partnerschap hebben verlengd tot en met 2022, werd ook aangekondigd dat de lopende contracten met de amateurclubs worden verlengd. Natuurlijk niet zonder tegenprestatie. Gerben Bierbooms, lid van de sponsorcommissie van R.K.S.V. Groen-Wit heeft hard gewerkt aan een pitch om in aanmerking te komen voor een verlenging van het intensief hoofdsponsorcontract van wederom drie jaar. Op basis van het voorstel, de omschreven uitdagingen waar wij als club tegenaanlopen, de getoonde creativiteit, onze inzet en zeker ook de prettige samenwerking heeft ING de sponsorovereenkomst verlengd. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in R.K.S.V. Groen-Wit uit Princenhage. Groen-Wit heeft zin in de verdere samenwerking!”

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter