Doet u ook mee aan de Kerstcreatieroute?

0

Wat is de KerstCreatieRoute?
De KerstCreatieRoute is een evenement in Princenhage, dat jaarlijks georganiseerd wordt door Stichting Kerststal Princenhage. Deze stichting plaatst elk jaar een kerststal op de Haagsemarkt.
In 2013 werd er gestart met de KerstCreatieRoute. Een uitnodiging om door het dorp te wandelen en de mooiste kerstcreaties te bekijken. Vorig jaar volgden zo’n 3.000 wandelaars rond de kerstdagen de KerstCreatieRoute langs uiteenlopende kerstcreaties. Drie weken lang stonden deze creaties uitgestald achter een raam, op een muur of in een voortuin van een woning in Princenhage.
Meer dan 50 bewoners van Princenhage hebben hun beste beentje voorgezet om de mooiste, grappigste, feestelijkste creatie te maken. De origineelste, leukste, mooiste creaties worden beloond met een prijs. Er zijn diverse categorieën: een kinderprijs, een vakjuryprijs en een publieksprijs.

Op de website van Stichting Kerststal Princenhage zijn de creaties van voorgaande jaren te bekijken.

Hoe kunt u meedoen met de KerstCreatieRoute?
Ook in 2016 organiseert Stichting Kerststal Princenhage een KerstCreatieRoute. De stichting roept de bewoners van Princenhage op om de kerstsfeer in het pittoreske Princenhage te verhogen en een kerstcreatie te maken en te tonen. De aard van de creatie is helemaal vrij. Het kan een schilderij zijn dat achter het raam wordt geplaatst, een creatie van haakwerkjes, een houten figuur in de tuin. Het kan grappig zijn, of juist een boodschap hebben. De enige twee voorwaarden zijn:

• het werk moet goed zichtbaar zijn van zaterdag 17 december t/m 31 december 2016;
• het werk moet veilig zijn voor de wandelaars.

Aanmelden voor de KerstCreatieRoute?
Aanmelden voor opname in de KerstCreatieRoute kan t/m 11 december 2016 via de website www.kerststal-princenhage.nl/aanmelden
door een e-mail te sturen naar kcr@kerststal-princenhage.nl
of telefonisch via nummer 076 – 5222 944
kerstcreatieroute2015-princenhage-157  kerstcreatieroute2015-princenhage-201  kerstcreatieroute2015-princenhage-203  kerstcreatieroute2015-winnaar-publieksprijs  kunstcreatieroute2015-princenhage-copy

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter