Concert Cecilia: Tussen Kunst en Kerst

0

Van 8 t/m11 december organiseert Stichting Evenementen Princenhage (S.E.P.) weer het sfeervolle evenement ‘Princenhage fonkelt’ . Elk jaar is het een geweldig weekend, bedoeld om alle Princenhagenaren bij elkaar te brengen in het hart van ons dorp. Ook Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage draagt hier graag haar steentje aan bij! Daarom geven we op zondagmiddag 11 december een fonkelend concert in de Martinuskerk.

De afgelopen edities van ons concert hebben we steeds muzikale vrienden uit allerlei genres uitgenodigd, en ook dit jaar is er een heel speciale gast van de partij! Illustratrice Louise van Straten zal tijdens het concert een schilderij maken dat geïnspireerd is door de muziek die klinkt. U ziet haar ter plekke aan het werk, zodat voor uw ogen een kunstwerk ontstaat!

Het hart van ons concertprogramma wordt gevormd door het stuk Vetrate di Chiesa (Kerkvensters) van Respighi. Rond dit imposante meesterwerk spelen we een aantal bekende en minder bekende werken, waaronder muziek van Karl Jenkins en een werk voor Euphonium en orkest geschreven door onze eigen dirigent Geert Schrijvers. Natuurlijk mag ook Kerstmuziek niet ontbreken op ons winterse concert. De presentatie is in handen van Peter van der List.
De aanvang van het concert is om 16.15 uur. Na afloop nodigen we u graag uit voor een gezellige nazit in de spiegeltent van SEP op de Haagse Markt, waar we samen de middag afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje.
Kaartjes voor het concert kosten €12,50 (incl. consumptie). Ze zijn te koop via de leden van Cecilia, bij  Bachman en bij Drogisterij Brocks.

We hopen u te mogen ontmoeten op 11 december in de Martinuskerk!

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter